top of page

 

Kotia etsivät koirat

Tällä sivulla on kaikki aikuiset koirat, jotka joutuvat vaihtamaan kotia syystä tai toisesta.

Tauno

tauno_edited.jpg

Tauno (Velour Fashion Show Candy boy) on 27.9.2021 syntynyt uros ja painaa n.10kg. Tauno on tuotu Venäjältä ja on väriltään valkoinen-lila. Tauno ei asu meillä, vaan Vantaalla, mutta autan perhettä kodin löytämisessä. Tauno etsii perhettä, jolla olisi aiempaa koirakokemusta ja aikaa Taunolle. Mielellään koti voisi olla suht rauhalliselta alueelta (ei keskusta -alue) ja perhe, jossa ei olisi kissoja, pupuja tms. Taunolla on haasteita muutamien asioiden kanssa ja siksi vaatii sellaisen perheen, joka on sitoutunut tekemään töitä niiden eteen. Tauno kärsii myös allergiaoireista. Jos kiinnostuit ja Tauno voisi olla sopiva juuri sinun perheeseesi, ota yhteyttä joko sähköpostilla ja esittele itsesi/perheesi tai soittamalla, niin kerron lisää Taunosta.

Taunosta lisää kuvia TÄÄLLÄ

Sähköposti: satuvaltakunta.milanda@gmail.com

Puh. 

puhelinnumero.png

Rafi

Rafi (Fairytale Kingdom Graffiti) on 13.10.2020 syntynyt uros ja painaa n.8kg. Rafi on kennelini kasvatti, mutta ei asu meillä, vaan Järvenpäässä.


Näin Rafin omistaja kirjoittaa Rafista: Valloittava ja älykäs 2,5 vuotias Rafi etsii uutta kotia muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Kyltymätön leikkijä, oman perheen halinalle ja sylihauva Rafi olisi ihanteellista seuraa esimerkiksi aikuis(t)en talouteen, jolla tukipiiriä löytyy. Rafi kaipaa rentoa ja varmaa omistajaa, jolla on kokemusta aroista koirista sekä pitkäjänteisyyttä edetä koulutuksessa positiivisin keinoin. Rafin arkea vaikeuttavat yksinolonhaasteet ja pelko vieraita ihmisiä kohtaan. Rafi jää tutussa ympäristössä hienosti yksin, mutta jonkun ajan kuluttua ahdistuu. Ahdistusta se purkaa ravaamalla huoneesta toiseen ja ulvomalla. Vieraiden ihmisten pelko

thumbnail_image0_edited.jpg

näkyy aggressiivisena käytöksenä.  Rafi tarvitsee turvallisen ympäristön, jossa vieraisiin saa tutustua koiran ehdoilla. Usein tällöin Rafi tutustuukin nopeasti ja on pian parasta kaveria. Rafia ei voi näistä syistä kuvitella kerrostaloasujaksi tai kaupungin keskustaan. Kouluttajan ja lääkityksen kanssa näiden haasteiden työstäminen on aloitettu, mutta valitettavasti minulta ei muuttuneen elämäntilanteen vuoksi löydy riittävästi tukiverkostoa esim. Hoitopaikkaa, johon voisin viedä Rafin säännöllisesti ja jossa Rafin koulutukseen voitaisiin sitoutua. Rafilla on myös tiukka ruokavalio ja herkkä vatsa. Oikeastaan mitään ylimääräistä herkkua ei Rafille kannata antaa. Toki myös mietinnässä ollut, onko Rafin terveydessä jotain, mikä voisi vaikeuttaa Rafin oloa entisestään esimerkiksi ruoka-aineallergiaa ja tätä täytyy mahdollisesti jatkossa tutkia. Kouluttajan kanssa ollaan keskusteltu, että aloitetaan ruokavalion seuraamisella. Rafi viihtyy yleensä erittäin hyvin koira kavereiden kanssa ja saisi varmasti paljon tukea uudessa kodissa, mikäli hänellä olisi koiraystävä. Rafi on ehdottomasti enemmän kuin tervetullut mun luokse hoitoon jatkossa ja uusi omistaja saa minulta myös kaiken tuen, mitä pystyn antamaan. Kaikista eniten vaan toivoisin, että Rafi voisi saada sellaista tukea, mitä se tarvitsee ja mitä en näillä resursseilla sille pysty antamaan.

 

Jos kiinnostuit ja Rafi voisi olla sopiva juuri sinun perheeseesi, ota yhteyttä joko sähköpostilla ja esittele itsesi/perheesi tai soittamalla.

Rafista lisää kuvia näet Rafin Instagramista.

Sähköposti: satuvaltakunta.milanda@gmail.com

Puh. 

puhelinnumero.png
bottom of page